Servus! er eit nytt læreverk i tysk nivå 1 for Vg1 og Vg2. Verket består av ei grunnbok, ei arbeidsbok og ein fagnettstad for lærar og elev. Grunnboka og arbeidsboka dekkjer begge årstrinna. Læreverket har eit realistisk omfang samstundes som det byr på eit omfattande materiale til individualisering i klasserommet. Servus! er basert på læreboksuksessen for ungdomstrinnet, Los geht s, men er tilpassa til vgs-elevanes kvardag. - Lar elevane ta det tyske språket i bruk frå fyrste stund - Engasjerande og motiverande tekstar - Eit stort mangfald i oppgåver - Tydeleg differensiering, båe i tekst og oppgåver - Stor vekt på praktisk språktrening Kompontentar: - Grunnbok - Arbeidsbok - Fagettstad - d-bok Servus! er skrive av erfaren lærebokforfatter og tysklærer Anne-Marie Schulze.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2013