Omtale fra forlaget
Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir
grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere
og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i
dag formann i Norges servitørlaug.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788258404542
EAN 9788258404542
Språk Bokmål
Sider 122
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket