Serveringslære

hotell- og næringsmiddelfag

av (forfatter), Einar Evar (illustratør) og John Arne Sæterøy (illustratør).

Yrkeslitteratur 2002 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir praktisk kunnskap og innføring i faget servering, og er beregnet på elever i videregående skole, praksiskandidater, kursdeltakere og andre som vil lære om servering. Med oppgaver, litteraturliste, aktuelle nettsider og register.

Omtale fra forlaget

Dette er en enkel bok som legger vekt på å gi deg praktisk kunnskap og en innføring i faget servering. Boka gir
grunnleggende kunnskap og er beregnet for elever i videregående skole, VK1 servitørfag, praksiskandidater, kursdeltagere
og alle som vil lære mer om servering. Forfatteren har mange års arbeids- og opplæringserfaring i servitørbransjen og er i
dag formann i Norges servitørlaug.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 2002

Format Heftet

ISBN13 9788258404542

EAN 9788258404542

Språk Bokmål

Sider 122

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket