Omtale fra forlaget
Boka er skrevet for programfaget Servering, bransje og miljø for vg2 kokk- og servitørfag. I bokas første del kan du lese om hva du kan vente deg når du skal ut i arbeidslivet og hva som er viktig å tenke på. Du får vite hva det vil si å jobbe som servitør, hva arbeidsgiver, gjester og kunder venter av deg, hvilke arbeidsoppgaver som venter deg og hvilke grunnleggende kunnskaper du bør ha. Temaer som service og kunde- og gjestebehandling er sentrale i faget og i denne boka. I tillegg finner du praktisk informasjon om selve serveringen - borddekking, bære- og ryddeteknikker, serveringsmetoder og oppgjør. Kapitlet Å starte et firma gir grunnleggende informasjon om firmatyper, kalkulasjon, prissetting og budsjett. Det kan være nyttig kunnskap hvis dere skal starte en elevbedrift i løpet av skoleåret. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788258405983
EAN 9788258405983
Språk Bokmål
Sider 214
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket