Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir en innføring i sensorisk bedømmelse av næringsmidler. Den er ment til bruk i undervisning, bedrifter og institusjoner som driver med eller skal starte med sensorisk analyse. Omtalen av sentrale begrep, metoder og utstyr gir bakgrunn for bedre forståelse av sensorikkens muligheter. Boka tar for seg definisjoner, sensorisk analyse i historisk perspektiv, bruk og nytte av kvalitetskontroll, offentlig virksomhet, prduktutvikling og forskning, beskrivelse av sansene og deres fysiologi, trening og utvelgelse av dommere, krav som stilles til personale og innføring i statistikk.
Omtale fra forlaget
Denne boka gir deg en innføring i sensorisk bedømmelse av næringsmidler. Boka er ment til bruk i undervisning, bedrifter og institusjoner som driver med eller skal starte med sensorisk analyse. Omtalen av sentrale begrep, metoder og utstyr gir bakgrunn for bedre forståelse av sensorikkens muligheter. Boka tar for seg definisjoner, sensorisk analyse i historisk perspektiv, bruk og nytte av kvalitetskontroll, offentlig virksomhet, prduktutvikling og forskning, beskrivelse av sansene og deres fysiologi, trening og utvelgelse av dommere, krav som stilles til personale og innføring i statistikk.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1997
Format Heftet
ISBN13 9788200418795
EAN 9788200418795
Språk Bokmål
Sider 208
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket