Selvberging

drukningsforebyggende svømmeopplæring

av (forfatter), Maren Charlotte Gregersen (illustratør), Nina Mikkelsen (illustratør) og Thomas Andersen (illustratør).

Veglederen forl. 2011 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka beskriver hvordan man kan drive drukningsforebyggende svømmeopplæring. Den viser hvordan det å kunne svømme bare er en del av denne opplæringa, og at man også må ha kjennskap til bl.a. begrensninger knytta til kaldt vann, bølger og strøm.

Omtale fra forlaget

Hovedhensikten med svømmeopplæringen i skolen er å forebygge drukning. Å lære å svømme er bare en liten del av dette. Kjennskap til miljø, krav knyttet til forskjellige hendelser, menneskelige reaksjoner og begrensninger knyttet til kaldt vann, bølger, strøm osv. er avgjørende for ikke å sette seg i en farlig situasjon. Å knytte svømmeopplæringen opp mot dette er en forutsetning for at den skal være drukningsforebyggende. Skal man kunne berge seg selv må man i tillegg til å svømme, kunne mestre de utfordringer man gjerne vil møte i en drukningssituasjon. Alvoret til tross, det er gøy å være ute og utforske naturen og sine egne grenser. Det er gøy å lære selvberging. Sesongen er ikke så lang, men kan være utrolig lærerik så lenge den varer. Boka beskriver hvordan man ved å benytte sitt nærmiljø kan få gjennomført en drukningsforebyggende svømmeopplæring i grunnskolen. Temaer: - Selvberging - Bakgrunn, mål og metode - Drukningsforebyggende svømmeopplæring - Grunnlaget for opplæring i selvberging - Opplæring i selvberging - Videregående opplæring

Bokdetaljer

Forlag Veglederen forl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788299859646

EAN 9788299859646

Språk Bokmål

Sider 112

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket