Ti år gamle Selma er utpekt til å lyse som en stjerne på balletthimmelen. Så dukker den misunnelige familien Flink opp, og snart er verden snudd på hodet for stakkar Selma. Afrodite Flink blir omskapt til et ballettmonster. Dette er den tredje boka om byen Fedtfarse.
Fortryllende burleske ballettmonstere og vill fantasi I byen Fedtfarse kan alt skje. Den usedvanlig begavede ti.åringen Selma blir plutselig frarøvet sitt formidable ballettalent av den oppfinnsom raringen Flink. Men selv ikke han kunne forutse det ville ballettmonsteret han kom til å skape! En frodige, grotesk og vilter historie . der merkeverdige fly med flyskrekk, firfislemenn og ballettmonster som vet å slå fra seg, er noen av ingrediensene. Hundre prosent tøff, leken og fantastisk!
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788205312784
EAN 9788205312784
Genre Humor Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.