Se meg

parforholdets muligheter

av (forfatter).

Ventura 2024 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Trofasthet er helsebringende en som er trofast, lever et bedre liv. Kjærligheten er ikke en følelse, men et valg. Den kommer som en følge av gode ord og handlinger. Følelser kan variere i styrke, men forpliktelse er limet som tåler alle typer påkjenninger. Forskning har vist at et godt parforhold bedrer livs kvaliteten både fysisk og psykisk. Dermed har vi de aller beste argumentene for å kjempe for ekteskapet.

SE MEG er full av praktiske eksempler fra hverdagen som viser hvordan man kan videreutvikle et godt forhold eller gjenopprette et raknende parforhold. Boken bygger på nyere forskning på området, og forfatteren knytter på en glimrende måte teori og praksis sammen.

John Gottmans omfattende internasjonale forskning utgjør en bunn­planke i boka. Den henter også kunnskap fra andre kjente navn. C.S. Lewis sier det godt: «Kast ikke bort tiden med å gruble om du elsker ektefellen, handle som om du gjør det.» Og Virginia Satir: «Kjærlige følelser vokser ut av kjærlige handlinger.»

Odd Haugstad er en forfatter som vet hva han skriver om. Han har en omfattende faglitterær bokproduksjon bak seg. Haugstad har den høyeste embetseksamen i spesialpedago­ gikk/psykologi (cand pead spec). Dette er den andre boken om parforhold. Den første kom i 2013 og het Parforholdet – utfordringer og muligheter.

Bokdetaljer

Forlag Ventura

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788283651836

EAN 9788283651836

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket