Denne epistelsamlingen handler om omsorg. Endel personer med Kronprinsesse Sonja i spissen ble invitert til å skrive om omsorg sett fra sitt ståsted og personlige engasjement. Spørsmålet om ansvar berøres av de fleste forfatterne. Vi må alle ta ansvar for hverandres omsorg - individuelt, i nærmiljøet og internasjonalt. Boken overrekkes Norges Røde Kors som en bukett hilsener i anledning av organisasjonens 125-års jubileum. Illustrasjonene er av Ferdinand Finne.
Forlag Grøndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1990