Scope 2 vg3 Unibok

Grunnbok : programfaget engelsk

av (forfatter), Stine Pernille Raustøl (forfatter), Kirstine Mai Hassing (forfatter), Hege Bjertnes (forfatter), Namal Suganda Lokuge (forfatter), Karen Furuset Jensen (forfatter), Jan Erik Mustad (forfatter), Sonja Nygaard-Joki (forfatter), Elisabeth Oksum (forfatter), Øyvind Gilleberg Stensli (forfatter) og Alf Tomas Tønnessen (forfatter).

Aschehoug 2022 Digital ressurs

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I Scope 2 er fagstoffet delt inn i kortere, tematiske kapitler som legger til rette for sammenligning og utforsking. Som i Scope 1 er debatt valgt som gjennomgående pedagogisk grep og innfallsport til refleksjon og kritisk tenkning. To av kapitlene i Scope 2 tar utgangspunkt i skjønnlitteratur. Det første tar for seg litteraturens kraft og hvordan vi gjennom å lese litteratur fra forskjellige sjangre og forskjellige tidsperioder kan se at noen temaer er universelle, samtidig som tekstene reflekterer sin samtid. Det andre følger umiddelbart etter et kapittel som tar for seg Storbritannia og USAs innflytelse, og det går i dybden på tre klassiske, engelskspråklige verk og deres påvirkning på verden, språklig og kulturelt. De resterende kapitlene belyser et utvalg samfunnsmessige og politiske forhold i engelskspråklige land og gir elevene grunnlag for å kunne sammenligne og drøfte. Boka inneholder også en sammenlignende tekst om Australia og Sør-Afrika, som elevene kan bruke som modell for egne tekster og presentasjoner. Det er lagt stor vekt på dybdelæring, at elevene skal se sammenhenger mellom tekster og temaer i læreboka. De vil også finne et rikt tilfang av sammenlignende oppgaver. Til slutt i hver enhet er det, som i Scope 1, et oppgavesett der elevene skal bruke det de har lært i denne enheten. Her foreslår vi også emner til fordypning, knyttet til temaet elevene nettopp har jobbet med. Et eget kapittel er satt av til ferdighetstrening. Her finner elever og lærere blant annet et grundig skrivekurs, samt kurs i skjønnlitterær analyse. Unibok er en digital utgave av læreboka som tilpasser seg skjermen på PC, nettbrett og mobil. Alle bøkene har tekst-til-tale som gir god lesestøtte. Man kan lett orientere seg i boka via innholdsfortegnelsen eller søk på sidetall eller ord. Med verktøyene i uniboka kan elevene jobbe aktivt og skaffe seg god oversikt over det som skal læres. De kan lage notater som kan skrives ut, markere tekst i ulike farger, sette bokmerker og få ordforklaringer i løpende tekst. Bruker elevene hjelpemidlene systematisk, har de et godt utgangspunkt til repetisjon og prøver.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2022

Format Digital ressurs

ISBN13 9788203410949

EAN 9788203410949

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket