Omtale fra forlaget
En bok og et oppslagsverk om sjø- og innsjømat fra Norge og andre farvann; skalldyr, bløtdyr, blekkspruter, saltvannsfisk og ferskvannsfisk, med vekt på korrekt navnebruk og riktig bruk av råvarene. Fyldig omtale av 65 sjødyrarter. Boken er på 290 sider, hvorav 24 + 4 oppdaterte sider som tar for seg svindelen med norsk sjøkreps (scampi). Flere hundre fargebilder, og 91 tosidige skritt for skritt oppskrifter.
Forlag Terje Dørumsgaard
Utgivelsesår 2020
Format Innbundet
ISBN13 9788269089110
EAN 9788269089110
Språk Bokmål
Sider 290
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket