Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken tar blant annet for seg sjyer, salsaer, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, dipper og dessertsauser. Hver oppskrift har tips med hvilke retter sausen passer spesielt godt til. Med register.
Omtale fra forlaget
Prikken over i-en, kjøkkenets finesse. Den rette sausen kan supplere eller forsterke måltidets hovedingredienser, og sende et allerede godt måltid rett til himmels. Saus er en samling av landets og verdens beste og mest berømte sauser, presentert på en måte som gir motivasjon og inspirasjon til nybegynnere så vel som erfarne kokker.For at det skal bli så enkelt som mulig å følge prosessen frem til ferdig saus, er fremgangsmåten for hver sausefamilie illustrert med Morten Bruns lekre steg for steg-bilder. Boken ble kåret til Årets vakreste bok 2007, i kategorien fakta.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788281880108
EAN 9788281880108
Språk Bokmål
Sider 235
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket