Saus

J.M. Stenersens forlag 2001 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Her finner du oppskrifter på sauser fra alle verdenshjørner, både grunnsauser, jevninger, salatdressinger, pastasauser, sauser til grønnsaker, fisk, skalldyr, fjærkre og kjøtt og dessertsauser. Bildene viser fremgangsmåten trinn for trinn. Har register.

Omtale fra forlaget

Endelig! En helt ny bok om saus for alle kjøkkenets venner. Nybegynnere som profesjonelle, hurtig-spisere med krav til variasjon eller kresne gourmeter. Her finner du mengder av lekre og spennende sauser fra alle verdens hjørner.
Bildene viser trinn for trinn hvordan du kan lykkes med sauser du tidligere aldri har våget deg på. Den praktiske inndelingen gjør det lett å finne frem. Har du for eksempel bestemt deg for å ha fisk til middag, slår du opp i kapitlet om fisk og velger en passende saus. Samme fremgangsmåten gjelder når du vil trylle frem en god saus til kjøtt, fugl, pasta, grønnsaker, salat eller dessert.
Hva venter du på? Lykke til!

Bokdetaljer

Forlag J.M. Stenersens forlag

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788272013225

EAN 9788272013225

Språk Bokmål

Sider 79

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket