Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Her finner du oppskrifter på sauser fra alle verdenshjørner, både grunnsauser, jevninger, salatdressinger, pastasauser, sauser til grønnsaker, fisk, skalldyr, fjærkre og kjøtt og dessertsauser. Bildene viser fremgangsmåten trinn for trinn. Har register.
Omtale fra forlaget
Endelig! En helt ny bok om saus for alle kjøkkenets venner. Nybegynnere som profesjonelle, hurtig-spisere med krav til variasjon eller kresne gourmeter. Her finner du mengder av lekre og spennende sauser fra alle verdens hjørner.
Bildene viser trinn for trinn hvordan du kan lykkes med sauser du tidligere aldri har våget deg på. Den praktiske inndelingen gjør det lett å finne frem. Har du for eksempel bestemt deg for å ha fisk til middag, slår du opp i kapitlet om fisk og velger en passende saus. Samme fremgangsmåten gjelder når du vil trylle frem en god saus til kjøtt, fugl, pasta, grønnsaker, salat eller dessert.
Hva venter du på? Lykke til!
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788272013225
EAN 9788272013225
Språk Bokmål
Sider 79
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket