Ingen har gjort mer for å introdusere indisk mat for oss nordmenn enn Sarita. Vi møter henne daglig på fjernsynsskjermen der hun reklamerer for sine velsmakende sauser og nanbrød med brei kristiansandsdialekt. Restauranten Mother India i Kristiansand er hver kveld full av av fornøyde gjester som koser seg med Saritas lekre retter. I denne boken deler hun raust sine oppskrifter. Hun åpner en ny verden av spennende og uvante smaker som har blitt til i møte mellom indisk tradisjonell matkultur og Saritas kreative kokekunst. Hennes bakgrunn som brobygger mellom øst og vest gjør at hun har en helt spesielt kompentanse til å tilpasse indisk mat til norske ganer. Det er lagt vekt på at oppskriftene skal være lett tilgjengelige - og boken har et eget kapittel med "raske retter" som nysjerrige nybegynnere kan prøve ut.
Forlag Portal
Utgivelsesår 2014
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.