I Willy Ustads nye serie møter vi jounalisten Sol Widenvang, som viser seg stadig å havne opp i spennende og mystiske saker. Moren til Sol, en kunstersjel og en hippijente, ble gravid under en rockefest i Stockholm i 1972, og vet ikke hvem faren til Sol er... Sol er en tøff, ung dame - som jobber i et tøft miljø. Nemlig media. Som journalist graver Sol i fortiden og oppdager hemmeligheter og merkelige fenomener - både som sin egen fortid og andres! Sol skulle være med under opptaket av programmet om Manfred Sjødin. - Sjødin er en healer som lokker til seg kvinner og misbruker dem. Det går de underligste rykter om ham – uvanlig praksis, nesten bare kvinnelige klienter … ren heksedoktorvirksomhet. I "Sannhetens pris", drar Sol til Stockholm for å skrive om tv-produksjonen Midt i Sverige. Hun jobber for bladet Z, et ikke altfor høytravende ukeblad hvor kjendiser og skandaler står sentralt. Sol er ikke stolt av å representere Z, og snart oppdager hun ting som kan tyde på at ikke alt er som det burde. Og midt oppi det hele klarer Sol å falle for den store stygge ulven … En kjent healer skal manipuleres, venninnen Anne Christine forsøker å advare henne, og den mystiske Victor Huysman dukker opp fra intet … Sannheten kommer for en dag, men til hvilken pris?
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2005