Det blir mørk psykologisk spenning når Niklas Turner Olovzon følger opp den prisbelønte leser- og kritikersuksessen Isfjell! Tre hemmeligheter. To sider av havet. En mørk sannhet. Under en påskeferie på Koh Lanta i Thailand forsvinner tenåringgutten Theo sporløst etter en stormfull natt. Moren, Sophie, nekter å akseptere at han kan være død og starter en intens leting på strender og gjennom jungelen. Samtidig, i Tassby i Dalarna, søker byens matriark Liss-Kulla fortsatt etter sannheten om en forsvunnet thailandsk bærplukker. Disse parallelle historiene veves sammen i en mørk psykologisk spenningsroman som utforsker menneskers skjulte hemmeligheter. «Niklas Turner Olovzons imponerende debut Isfjell handler om fellesskap og utenforskap i en liten by i Dalarna. Mennesker forsvinner, og rykter spres.» Lotta Olsson, Dagens Nyheter «Isfjell er en rasende sterk thriller, et ladet familiedrama og en intens landskapsskildring. En ny stjerne er tent på den svenske spenningsromanhimmelen og han heter Niklas Turner Olovzon.» Christopher Carlsson, forfatter «Fanger leserens oppmerksomhet fra første side.» Aftonbladet «Vi er imponert over stilen og spår at dette er begynnelsen på et stort forfatterskap.» Crimetime Awards jury
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202838713