I begynnelsen av Sandefjord jentekor møter vi fortelleren, eller er det Stig Aasvik selv? i en desperat situasjon: Forfatteren Rune Christensen har bedt ham hive seg rundt og stille som lærer på forfatterstudiet i Bø. En forfjamset Aasvik innleder der straks et skandaløst forhold til en meget ung student. Nok en gang er helvete løs i Stig Aasviks liv. Sandefjord jentekor er den sjuende romanen i serien som ble påbegynt med Lofotveggen i 2017. Boka er en fortsettelse, men som med alle utgivelsene i denne serien, en bok som kan leses selvstendig. I romanen blir leseren kjent med ulike utgaver eller versjoner av forfatteren. Barnet, tenåringen, den unge og den middelaldrende mannen. Vi reiser sømløst gjennom tiden. Gjennom stemninger, problemstillinger og hendelser. Fortiden og nåtiden veksler. I sitt indre snakker fortelleren med gutten og den unge mannen han en gang var, men han snakker også med kjente og ukjente, levende og døde. Bevissthetsstrømmen, slik den utfolder seg i Stig Aasviks romaner, har utviklet seg til å bli magisk virkelighetslitteratur. Reisen har ingen begynnelse eller ende. Velkommen om bord.
Utgivelsesår 2025
ISBN13 9788202863739