Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Etter klokka fire gjøres Åpent Bakeris lokaler på Torshov i Oslo om til en pizzeria med navnet Lofthus Samvirkelag. Boka inneholder pizzaoppskrifter herfra, utarbeidet av Eirik Sevaldsen, samt hans matfilosofi, historier og oppfatninger om hva pizza kan være. Den har også med tips om utstyr, olje, saus, deig, steking, drikke til pizza m.m. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Eirik Sevaldsen er hjernen bak Lofthus Samvirkelag på Sandaker i Oslo. I samarbeid med Åpent Bakeri står han bak en virkelig grensesprengende pizzarestaurant. Her får du pizza på Sevaldsens måte. En tynn og sprø bunn med f.eks. reinsdyr, fennikkelsalami, urtemarinert kylling, hvit trøffel, klippfisk, lodderogn, høvlede mandelpoteter, blåskjell - og eple. I denne boken finner du alle oppskriftene. Du vil også lære deg grunnleggende håndverk og få øynene opp for hvor viktig det er med gode råvarer. Det meste er lov, og alt du tror smaker bra, bør prøves.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788203239915
EAN 9788203239915
Språk Bokmål
Sider 204
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket