Samtaler om lykken

menneskets evige søken etter mening

av (forfatter).

Koloritt 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder ti samtaler mellom forfatteren og en nær venn gjennom mer enn et år. De er begge direkte eller indirekte rammet av sykdom, og tar utgangspunkt i egne livserfaringer når de prøver å avdekke hva som rommes i begrepet lykke, og å utforske mulighetene for lykke selv når ulykken rammer. Boken er skrevet for alle som ønsker inspirasjon til å realisere lykken i sitt eget liv. Har personregister.

Omtale fra forlaget

Jakten på lykken er den menneskelige aktivitet som gjennom historien har krevd den største innsats og de bitreste ofre. Lykke er den ingrediens i menneskenes liv som gjør det mulig å utholde ulykken. Derfor søker vi lykken med alle midler og alle sider av vår natur, med tro, fornuft, emosjoner og sanser. Emosjoner er viktige for sinnets lykke, sanselighet for kroppens. Politikk, seksualitet og kunst har alltid vært viktige byggeklosser i menneskenes lykkeprosjekt, der en sentral konflikt dreier seg om hvilken vekt som bør legges på individuelle valg i forhold til kollektiv handling. I "Samtaler om lykken" følger vi en diskusjon mellom to venner. Med utgangspunkt i egne erfaringer og kunnskaper om menneskenes streben etter lykke, drøfter de spørsmålet om lykken som mulighet i vår tid. Ulykken kaster en skygge over samtalene, og gir dem alvor og aktualitet. Den enes sønn er rammet av ødeleggende epilepsi, den andre har en diagnose for uhelbredelig kreft. Boken er skrevet for alle som ønsker inspirasjon til å realisere lykken i sitt eget liv.

Bokdetaljer

Forlag Koloritt

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788292395608

EAN 9788292395608

Språk Bokmål

Sider 230

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket