I samtalene reflekterer studentene over litteraturundervisningens rolle i deres egen skolegang, studier og framtidige yrkesliv som lærere. Det overliggende perspektivet er dialog, og samtalene gir innsikt i hvordan dialogisk litteraturundervisning kan utvikle studentenes evne til å forstå og formidle litteratur på en utforskende og åpen måte. Forfatterne undersøker hvordan erfaringene fra lærerutdanningen kan få betydning for litteraturundervisning i skolen, og boken er derfor relevant for lærerstudenter, lærere og andre som er opptatt av litteraturens plass i skolehverdagen. Gjennom analysen av studentenes samtaler løftes utfordringer og muligheter ved dialogisk undervisning fram – innsikter som kan styrke litteraturundervisningen på alle trinn.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788205598881