Vi er tre godt voksne damer som jobber med ord og bilder, og en vakker dag tenkte vi: Hva om vi slår oss sammen og beriker verden så godt vi kan?
Tanken var i aller høyeste grad stormannsgal. Men morsom. Og derfor gikk vi i gang.
Kari og Turid er malere, og i 2017 ble de tildelt utstillingsplass hos Gruppe 9 i Brevik. Jeg fikk være med for å ta meg av ordene, for damene hadde nemlig brukt en del av mine tekster som inspirasjon.
Utstillingen har fått tittelen .Ord og bilder". Vi har hatt mange artige og forvirrede arbeidsmøter, men er fremdeles gode venner.
Jeg bærer ansvaret for ordene i boken, mens Turid og Kari får svare for bildene.
Slik gikk det til at boken så dagens lys, og alle tre ble skjønt enige om at tittelen skulle være .Samspill".
Forlag Alpha forlag
Utgivelsesår 2017