Samfunnsfag

vidaregåande skole

av (forfatter), Johs Totland (forfatter) og Børre Holth (illustratør).

Gyldendal undervisning 2006 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Læreboka består av fem deler som er identiske med læreplanens fem hovedområder. Boka er disponert på en måte som gjør at undervisningen kan følge årvisse samfunnsbegivenheter. Med oppgaver og læreplanen for samfunnsfag.

Omtale fra forlaget

En plattform for læring Ikke noe annet fag er så sammensatt som Samfunnsfag. Det spenner over emner som politikk, verdensøkonomi, samliv, kultur, religion, sosialisering, bedriftsetablering. Derfor er muligens læreboka et enda viktigere verktøy i Samfunnsfag enn i andre fag. Den nye læreplanen stiller både lærere og forlag overfor mange nye utfordringer, blant annet ved å innføre økonomi som en sentral del av faget. Vi har styrket forfattersiden ved å alliere oss med Johs Totland, som har bred erfaring fra faget Økonomi- og informasjonsbehandling. Det nye læreverket Samfunnsfag gjennomsyres av at forfatterne har hatt én overordnet målsetting: Læring skal skje. Dette har satt følgende spor: * God struktur: Basisstoff før utfordringer * Tilgjengelig språk: Elevene skal forstå det de leser * Motiverende innledninger: Tar utgangspunkt i noe kjent * Aktualiserende illustrasjoner: Bilder er også lærestoff * Et velassortert nettsted: Ekstrastoff, aktualitetsstoff, aktiviteter og utfordringer som oppdateres hyppig.Notakers aktualitetssider . En veteran i utviklingNotakers aktualitetssider har eksistert helt siden 1995 - til fri bruk i skolen. Nettstedet er kjent for hyppig oppdatering. Til reformen opptrer nettstedet i ny design. Av forbedringer kan nevnes: * Tydeligere forbindelse mellom lærebok og nettsted * Mer fordypningsstoff og flere nettoppgaver * Nyttig verktøy til økonomidelen

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal undervisning

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788205350410

EAN 9788205350410

Språk Nynorsk

Sider 276

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket