Salater og kalde forretter

av (redaktør).

Gyldendal 1985 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Tredje bind i Kokekunstserien. Her får man fine ideer til hvordan man skal begynne et godt måltid. Første del består av lekre fargefotos som trinn for trinn viser den rette fremgangsmåten. Siste del består av 234 oppskrifter fra hele verden.

Omtale fra forlaget

Tredje bind i Kokekunstserien. Her får man fine ideer til hvordan man skal begynne et godt måltid. Første del består av lekre fargefotos som trinn for trinn viser den rette fremgangsmåten. Siste del består av 234 oppskrifter fra hele verden.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1985

Format Innbundet

ISBN13 9788205162853

EAN 9788205162853

Serier Kokekunst 1-10 Kokekunst

Språk Bokmål

Sider 176

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket