Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder tradisjonelle oppskrifter på hermetiske pærer, ripssaft, eplemos, sylteagurker m.m. I tillegg finnes også oppskrifter på chutney, pickles og marmelader og oppskrifter på konservering av tyttebær, blåbær, multer og hyllebær. Boken egner seg også for nybegynnere, og innledes med en faktadel om koketider, konserveringsmidler og oppbevaring. Med register.
Omtale fra forlaget
Er du så heldig å ha epler, plommer, pærer eller andre sorter frukt og bær i hagen, trenger du gode, pålitelige grunnoppskrifter på saft og syltetøy. Har du tilgang på tomater, agurker og lignende, trenger du å vite hvordan man kan ta vare på disse ved å legge i lake. Safting og sylting gir deg både grunnoppskriftene og spennende oppskrifter på chutney, kompotter og marmelade som kan lages både av de vanlige frukt- og bærsortene, men også av de mer eksotiske som du får kjøpt i butikken. Boka innledes med fakta om koketider, konserveringsmidler, tørking og salting.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788204095671
EAN 9788204095671
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket