Sår

av (forfatter), Johana Gustawsson (forfatter), Kari Engen (oversetter) og Kjærsti Odden Skjeldal (oppleser).

Cappelen Damm 2025 Lydfil, 649

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Kari Voss, ekspert på kroppsspråk og minner, opplever enhver forelders mareritt da sønnen Vetle blir kidnappet på sin ni-årsdag. Sju år senere er han fortsatt savnet, men Kari nekter å gi opp håpet om å finne ham. Da Eva og Hedda, to av Vetles barndomsvenner, blir funnet brutalt drept, kastes Kari inn i etterforskningen. Jesper, den fjerde vennen i gjengen, blir raskt arrestert med et hav av bevis mot seg. Kari er den eneste som tror han er uskyldig. Mens Kari forsøker å plukke opp bitene av livet sitt, tar hun opp jakten på sannheten, som skjuler seg godt i et miljø der alle har hemmeligheter. Men hvor mye kan hun egentlig stole på sin egen vitenskap og dømmekraft? Og hvis Jesper virkelig er uskyldig – hvem er da den brutale drapsmannen?

Utgivelsesår 2025

Format Lydfil, 649

ISBN13 9788202892555

EAN 9788202892555

Serie Kari Voss (1)

Språk Norsk bokmål

Bortsett fra starten og slutten, ble dette en tam historie og hovedpersonene ble for flate. Ble i grunnen litt skuffet, forventet noe a la Horst Enger, men denne første boken nådde ikke helt opp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra krim med mange overraskende vendinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• Det levende mørket - kriminalroman
  • Et mørkere vann
  • Liksteinen - kriminalroman
  • Rustskogen
  • Tyv - du skal ikke stjele
Alle bokanbefalinger for dette verket