Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Stadig flere av oss spiser mindre kjøtt og kaker enn før. Boken inneholder 148 oppskrifter på småretter, hovedretter, desserter, brød og kaker med grønnsaker som hovedingrediens. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Stadig flere av oss spiser mindre kjøtt og kaker enn før. Boken inneholder 148 oppskrifter på småretter, hovedretter, desserter, brød og kaker med grønnsaker som hovedingrediens. Med stikkordregister.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788205227897
EAN 9788205227897
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket