En sommerkveld i 1994 forsvinner 16 år gamle Flora Powell sporløst fra den søvnige og idylliske landsbyen hun bor i. For Floras mor, hennes søster Heather og søsterens bestevenninne, Jess, må livet gå videre, uten at de får vite hva som har skjedd med Flora. Tjue år senere inntreffer en ny tragedie, da Heather går inn i et fremmed hus og tar livet av to mennesker. Jess, som nå er journalist, blir sendt tilbake til hjemtraktene hun forlot for å dekke saken. Hva får en kjærlig og nybakt mor til å begå en så avskyelig forbrytelse? Hva skjedde med Jess’ gamle bestevenninne, og har dobbeltdrapet noen forbindelser til Floras forsvinning for tjue år siden? Spørsmålene hjemsøker Jess, som må bruke sine bånd til familien, hjembyen og sin journalistiske teft for å nøste opp i sannheten.
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788205585775
EAN 9788205585775
Genre Psykologiske thrillere
Boka begynner med å gå rett på sak - en kvinne går inn i et hus og skyter kaldblodig en middelaldrende mann og hans gamle mor rett ned før hun går ut i bilen, kjører hjem og prøver å ta livet av seg selv. Tilsynelatende.
Jeg synes den ble litt langdryg innimellom og etter hvert ble det veldig mange navn og tråder, men den får en firer allikevel.