Alle gode ting er treskaller! Velkommen til et sted befolket av narsissistiske nisser, tøylesløse tullinger, dilettanter og dilettonkler og annet bunnfall i den genetiske suppen. Og nei, vi snakker ikke om Stortinget, eller nok en realityserie på TV3..Velkommen til Rutetid bok nr 3.
Rutetid er Pondus-skaper Frode Øverlis sideprosjekt. Eller hans sikkerhetsventil, om du vil. Her slipper han til de tingene han tenker på når han ikke tenker på Pondus. Eller fotball. Eller golf. Det er her vi finner ut hvor dypt galskapen hans egentlig stikker. Vi er fortsatt ikke sikre på at dette er humor og ikke et rop om hjelp. Men det kan kanskje du hjelpe oss å bedømme? Kjøp boka og finn ut selv!
Forlag Egmont Publishing
Utgivelsesår 2016
Serie Rutetid (3)
Genre Humor
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFlere leste bøker iår. Etter å ha lest IKON boka om Virginia Woolf lånte jeg 10 til i serien, og skal se etter de 2 siste på HA bib imorgen (skrevet 25. Juni)