Rutete ninja

1

av (forfatter) og Tom Thorsteinsen (oversetter).

Buster Nordic 2019 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Pakken var på størrelse med et stort ekorn ... eller et annet dyr på den størrelsen ... eller et svært lite barn. Man visste aldri med onkel Stuart.
«Er det noe levende?» spurte Asgeir. Onkel Stuart svarte, fortsatt med munnen full av småkaker: «Det skulle man nesten tro, Asgeir. Den pakken har rumlet og raslet, det var like før jeg påkalte åndenes makt.» Stuart sprikte med fingrene for å vise hvor mystisk det hele hadde vært.
Asgeir rev papiret opp. Det var en slags dukke? Rutete! Den hadde hette på hodet og to svarte, blanke øyne av knapper. Asgeir hadde aldri sett noe liknende. «Hva er dette for noe?»

Rutete Ninja forteller livlig om 13-åringen Asgeir og hans opp- og nedturer, konflikter og forelskelse, og om hans møte med en helt usedvanlig ninja. Denne er sydd av en barnearbeider på en leketøysfabrikk i Thailand og tatt med sjøveien til Norge av Asgeir onkel. En rutete ninja med røtter i det japanske samuraisamfunnet, som kjemper intenst for rettferdighet.

Multikunstneren Anders «Anden» Matthesen er best kjent for sine kritikerroste stand-up-forestillinger. Med RUTETE NINJA debuterer han som forfatter med en bok som henvender seg til samme målgruppe som animasjonsfillmen «Terkel i knipe».

Bokdetaljer

Forlag Buster Nordic

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788281852181

EAN 9788281852181

Serie Rutete ninja (1)

Genre Humor

Språk Bokmål

Sider 221

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket