Russisk kone

av (forfatter), Torgeir Bøhler (oversetter) og Tore-Jarl Bielenberg (oversetter).

Danor forl. 2007 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

To russiske og en amerikansk kvinne møter hverandre på norskkurs i Risør. På forskjellige måter får de alle tre erfare vanskeligheter i sitt nye hjemland. Spesielt hovedpersonen Olga opplever å bli avvist i en fremmed kultur, og er i konflikt med både seg selv og sin familie. Og når hennes mørke fortid innhenter henne, brister håpet om et godt liv i Norge.

Omtale fra forlaget

Natalia Kopsova er født og oppvokst i Moskva der hun utdannet seg til ingeniør. I 1990 flyttet hun til Storbrittania og kom til Norge i 1996 hvor hun siden har bodd med sine to barn. Hun er opptatt av etniske konflikter og har forfattet en rekke artikler som er blitt publisert i russiske media. Russisk kone ble ble utgitt i Russland i 2002.

Russisk kone handler om tre kvinner - to russiske og en amerikansk - som bosatte seg i en liten by i Sør-Norge og møtte hverandre på norskkurset. De får helt forskjellige, men like vanskelige skjebner i sitt nye hjemland. Som følge av sin manglende forståelse opplever hovedpersonen i Russisk kone, Olga, å bli avvist i en fremmed kultur. Hennes tilværelse i Norge er preget av indre konflikter og konflikter i forhold til sin familie. Hennes håp om et godt og rolig liv i Norge brister fullstendig når hennes mørke fortid uventet innhenter henne til en dramatisk finale.

Bokdetaljer

Forlag Danor forl.

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788291117676

EAN 9788291117676

Omtalt sted Sørlandet

Språk Bokmål

Sider 192

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket