Halfdan Hegtun skildrer sin egen barndom og oppvekst på Raufoss i Vestre Toten, et industristed hvor fabrikken alltid har stått i sentrum. Han går tilbake til slutten av forrige århundre og følger det lille samfunnet og menneskene der gjennom høyst skiftende tider, med fattigdom, slit og forsakelse, men også med samhold og solidaritet, vekst og fremgang. Med utgangspunkt i personlige opplevelser skildrer Hegtun et stykke Norges-historie fra en viktig og spennende tid. Boka er illustrert med gamle fotografier fra Raufoss.
Utgivelsesår 1984
ISBN13 9788203114847
EAN 9788203114847
Omtalt tid 1900-1945
Omtalt sted Oppland
Omtalt person Halfdan Hegtun
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.