Runde Rolf Røver har sluttet å røve og jobber nå som ishockeymålvakt. Barske Bjarne Brannmann bor rett ved Rolf og kjører rundt i verdens tøffeste røde brannbil. Rolf lurer på hvordan han skal klare å bli venner med en som er så barsk. Dette er den andre boka om Runde Rolf Røver.
Runde Rolf Røver er ikke lenger røver. Han har fått seg jobb, som ishockeymålvakt. Og han er god, skikkelig god. Problemet er bare at mellom treninger og kamper er det så mye tid til overs. Hva skal han bruke all tida til? Aller helst har han lyst til å bli kjent med Barske Bjarne Brannmann. Han har nemlig også mye tid til overs, og så kjører han rundt i en utrolig stilig brannbil. Tenk å få en tur i den!
Forlag Mangschou
Utgivelsesår 2012
Se alle bokelskere som følger dette verketBokblink Barn er en presentasjon av nyere litteratur for barn i aldersgruppen 0-12 år (Billedbøker, barnebøker, ungdomsbøker og apper). Arrangøren var Vest Agder Fylkesbibliotek sammen med 4 lektører, 7 og 8 mai.