Forlag westland
Format Paperback
En pappeske er funnet på en hylle i en London -biblioteket . Når den forvirrende bibliotekar åpner det , skriker hun før hun faller bevisstløs på gulvet . Innenfor de labyrintiske fordypningene i Vatikanet , sverger en vakker leiemorder hun vil eliminere alle som ikke tror på henne vridde credo .
En elite hær av tretten kaller seg Lashkar - e - Talatashar har spredt rundt hele kloden . Skjebnen til sin medlem merkelig minner om Kristus og hans apostler. Deres agenda er Armageddon .
En hinduistisk astrolog oppfattet at en nærmer forbindelse av stjernene og nikker til seg selv i dystre realisering av verdens ende .
I Tibet ,en gruppe buddhistiskemunker søker etter reinkarnasjon , mye på måten deres forfedre søkte Judea for Guds Sønn .
I strid herjede Kashmir , en grav kalt Rozabal holder nøkkelen til en gåte som oppstår i Jerusalem og blir besvart på Vaishno Devi .
En amerikansk prest har urovekkende visjoner om folk kjente til ham , bortsett fra at de ser ut til å være plassert i andre aldersgrupper . Indusert i tidligere liv regresjoner , flytter han til India for å sette sammen de voldelige bilder . Følger hans minste bevegelse er Crux Decussata Permuta , et hemmelig samfunn , som heller ville utslette skapelse enn tillate en eldgammel hemmelighet bli avslørt
Min mening: Ikke saa verst dette men litt tungt skrevet, jeg likte forsaavidt historien og ga en ny vri til forskjell fra mange andre. Jeg ender opp med en 4 paa terningen.