Romlig planlegging

av (redaktør).

Universitetsforlaget 2024 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Romlig planlegging handler om planlegging av arealer for utvikling av byer, tettsteder, annen bosetting og i ubebygde områder. Basert på dagsaktuelle temaer setter boken søkelys på hvordan slik planlegging foregår, følges opp og blir gjennomført på grunnlag av lover og regler. Boken kontrasterer lovgrunnlaget mot andre lands planlegging og diskuterer hvordan kommuner og fylkeskommuner lykkes med sin overordnede planlegging. Den drøfter også om detaljplaner med påfølgende byggesøknader blir gjennomført som tiltenkt, og poengterer hvor viktig analyser og informasjon er for at planmyndighetene skal nå de målene de setter for sine vedtatte planer. Til slutt presenteres eksempler på planlegging av både land- og sjøareal for økonomisk utnyttelse av naturressurser til energiproduksjon og akvakultur. Boken er redigert som artikkelsamling. Den er aktuell for studenter og jurister som arbeider med eiendom og juss, saksbehandlere i kommuner, eiendomsutviklere og offentlige planleggere.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 2024

Format Heftet

ISBN13 9788215065878

EAN 9788215065878

Språk Bokmål Nynorsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket