Romjakten

er vi alene i universet?

PAN vision 1999 CD-rom

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Handlingen i spillet foregår på slutten av 1940-tallet. En astronom oppdager at en fremmed sivilisasjon har sendt en sonde til solsystemet vårt. Hensikten med sonden er å ta kontakt med menneskeheten, og at sonden inneholder tegninger av et fartøy som gjør det mulig for oss å reise til et annet solsystem. Du skal hjelpe astronomene med å fullføre livsverket sitt trinn for trinn. Bygg en rombase. Land på månen. Bygg en romstasjon. Forlat Melkeveien og finn ut om vi er alene i universet. Her lærer du om astrologi, romfart og fysikk. Systemkrav: Windows 95 eller nyere. MAC system 7.1 eller nyere.

Omtale fra forlaget

Vi befinner oss på slutten av 1940-tallet. En astronom med brennende interesse for verdensrommet oppdager at en fremmed sivilasjon har sendt en sonde til solsystemet vårt. Det viser seg at hensikten med sonden er å ta kontakt med menneskeheten, og at sonden inneholder tegninger av et fartøy som gjør det mulig for oss å reise til et annet solsystem. Hvis du vil vite mer om sonden, må du sende noen til månen for å hente den. Tenk om dette bare er en begynnelse? Hva vil skje hvis det finnes flere spor etter romfartøyet? Må du finne disse før du kan tyde meldingen fra sonden, som stadig sender ut svakere og svakere signaler? Hva om dette er begynnelsen på en reise mot et ukjent mål som det tar en hel generasjon å gjennomføre? Hjelp astronomen med å fullføre livsverket sitt trinn for trinn. Bygg en rombase. Land på månen. Bygg en romstasjon. Forlat Melkevien og finn ut om vi er alene i universet!

Bokdetaljer

Forlag PAN vision

Utgivelsesår 1999

Format CD-rom

ISBN13 9789171933300

EAN 9789171933300

Serie Bare bra barnespill!

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket