Romantiske møter

av (forfatter), Sarah M. Eden (forfatter), Heather B. Moore (forfatter), Victorine E. Lieske (forfatter), Rachel Branton (forfatter), Sariah Wilson (forfatter), Åse Feiring Cave (oversetter) og Belinda Skog (oppleser).

Cappelen Damm 2023 Lydfil

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

6 dater ... 6 muligheter til å forelske seg! Katys løfte: Etter at den nære venninne dør, må Katy oppfylle det siste ønsket hennes: å gå ut med en Mr. Balmer, som hun aldri før har møtt. En forstandig kvinne: Eleanor har i alle år blitt strengt overvåket av sine foreldre. Da de velger den fryktelige Mr. Broadstead til å bli hennes ektemann, tigger hun sin far om et annet alternativ. En ny sjanse: Virginia trenger å komme til hektene etter en skilsmisse, så da hennes beste venninne Millie inviterer henne til Chicago, høres det ut som en god ide. Braelynn på blind date: Da Braelynn går med på en blind date, tror hun først hun har trukket vinnerloddet. Men Tyler er ikke den hun trodde han var ... Biancas håp: Bianca lar seg overtale av søsteren til å gå ut med en fremmed, men han viser seg å være en utålelig mann, og hun vil aldri se ham igjen. Men skjebnen har andre planer for henne ... Blindsone: Ria har alltid drømt om å møte Den Rette, men hvorfor går det alltid så galt? Har hun kanskje alltid lett på feil sted?

Utgivelsesår 2023

Format Lydfil

ISBN13 9788202798222

EAN 9788202798222

Serier Romantiske fortellinger 6 i 1

Genre Romantikk

1 bokelsker følger dette verket.