Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken går i dybden med hvordan du skal finne de beste røkeemnene, og hvordan du skal kvalitetsbedømme fisk, spesielt laks, og kjøtt. Den inneholder også beskrivelser på røking av skalldyr, skjell, ost og nøtter. Boken gir i tillegg en innføring i hva du som røker trenger å vite om hygiene og bakterier. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Boken går i dybden med hvordan du skal finne de beste røkeemnene, og hvordan du skal kvalitetsbedømme fisk, spesielt laks, og kjøtt. Den inneholder også beskrivelser på røking av skalldyr, skjell, ost og nøtter. Boken gir i tillegg en innføring i hva du som røker trenger å vite om hygiene og bakterier. Har litteraturliste.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788252929492
EAN 9788252929492
Språk Bokmål
Sider 152
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket