Røk

lær alt om røking av mat på grillen

av (forfatter), Tim Turner (illustratør), Keith Wittner (illustratør) og Jannicke Storm Glomsrød (oversetter).

Front forl. 2013 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Om du kan grille, kan du røke. Lær alt om røking av mat på grillen. Nå kan du få røksmak på nesten alle typer mat, på enhver grill. Det er slettes ikke vanskelig, og med RØKfor hånden lærer du å tilberede de lekreste retter med røkt mat på din egen grill. - Utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper. - Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker i 87 spennende oppskrifter. - Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort. - Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på enhver type grill. RØK er skrevet av Jamie Purviance, som også er forfatteren bak en rekke andre Weber-utgivelser, blant annet Nå er det grilltid (2012).

Bokdetaljer

Forlag Front forl.

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788282602440

EAN 9788282602440

Språk Bokmål

Sider 191

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket