Omtale fra forlaget
Om du kan grille, kan du røke. Lær alt om røking av mat på grillen. Nå kan du få røksmak på nesten alle typer mat, på enhver grill. Det er slettes ikke vanskelig, og med RØKfor hånden lærer du å tilberede de lekreste retter med røkt mat på din egen grill. - Utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper. - Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker i 87 spennende oppskrifter. - Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort. - Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på enhver type grill. RØK er skrevet av Jamie Purviance, som også er forfatteren bak en rekke andre Weber-utgivelser, blant annet Nå er det grilltid (2012).
Forlag Front forl.
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788282602440
EAN 9788282602440
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket