Et dødelig virus er stjålet, og tyvene planlegger å bruke løsepengene på hundre millioner pund til å finansiere terroristhærer. Når oppdraget ser umulig ut, kaller verden på UNACO. De italienske røde brigadene plyndrer det USA-eide Neo Chem-laboratoriet mellom Roma og Tivoli og stjeler et hetteglass med dødelig DNA-virus. De planlegger å bytte ampullen - som kan drepe millioner hvis den åpnes - for hundre millioner pund, som skal betales til terroristhærene i fem europeiske land. Fristen nærmer seg: en toppkonferanse i Sveits, der terroristene truer med å løslate virus inn i atmosfæren hvis kravene deres ikke blir oppfylt. UNACO-agentene Mike Graham, C.W. Whitlock og Sabrina Carver blir raskt kalt tilbake fra permisjon. Oppdraget deres er å finne og sikre viruset før en katastrofe av ufattelige proporsjoner finner sted.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202824266
EAN 9788202824266
Serie UNACO (5)
Genre Agenter og spioner Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket25 bokelskere følger dette verket.