I dette språkkurset står kjente engelskspråklige sanger sentralt. Gjennom 15 kapitler blir verbtider forklart og eksemplifisert gjennom sangtekster. Med øvelser, quiz og oppgaver i grammatikk og tekstforståelse.
I Rock Your English! leverer Kunnskapsforlaget et svingende språkkurs, der kjente engelskspråklige sanger står sentralt. Med klarhet, systematikk og humor forklares verbets tider. Hvert kapittel har bl.a. pop-quiz og grammatikk-øvelser knyttet til engelske sangtekster. Her er det ingen tørr behandling av abstrakte grammatikkregler, men en dynamisk tilnærming til det engelske språket ved hjelp av kjente poptekster. Her er sjansen til å forstå hvordan de engelske verb-tidene dannes og brukes. Vi lærer også å skrive sangtekster selv. Forfatteren er lærer ved Rockakademiet i Tilburg, oversetter og instruktør for deltakere i programmer som Idol og X-faktor.
Forlag Kunnskapsforlaget
Utgivelsesår 2010