Robotene

av (gjendikter).

Damm 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Rodney Copperbottom er en genial, liten robot som bestemmer seg for å dra til Robot City. Men ting blir ikke helt hva han har tenkt seg. Rodney de andre robotene må kjempe for verdier som er helt avgjørende for dem selv, og for resten av robot verden. Boka er basert på filmen med samme navn.

Omtale fra forlaget

Den Oscarbelønte filmregissøren Chris Wedge har skapt et spektakulært fremtidsunivers med roboter i alle fasonger. Hovedpersonen i denne historien, Rodney Copperbottom, er en liten robot som bor i en liten by. Når han og faren ikke tjener til livets opphold som oppvaskere i en restaurant, pusler Rodney med små oppfinnelser som han en dag håper å kunne vise fram for sin store helt, herr Bigweld. Denne berømte robotene har i en årrekke laget oppfinnelser som har gjort tilværelsen mye enklere for alle roboter.

Utrustet med et sjeldent talent og ungdommelig mot, reiser Rodney til Robot City. Men da han kommer dit, er ingen ting som han har forestilt seg. Bigweld er borte og en sleip robot har overtatt styringa på Bigwelds fabrikk. Hvor er Bigweld, og hvorfor er alle robotene i byen engstelige og redde?

Rodneys reise utvikler seg raskt til å bli noe ganske annet enn han forventet. I et fartsfylt eventyr må den vesle roboten og de nye vennene hans, De Rustne, kjempe for verdier som er helt avgjørende for dem selv - og for hele robotverdenen.


Filmen har premiere i Norge 18.03.05.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788204110510

EAN 9788204110510

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket