Den fredløse Robin Hood vet han er den beste bueskytteren i England. For å lokke Robin i en felle, utlyser sheriffen av Nottingham en konkurranse. Hvordan skal Robin Hood klare å vinne konkurransen og komme seg unna sheriffen etterpå?
Humor og spenning for ferske bokslukere En av de mange spennende og morsomme fortellingene om Robin Hood, den fredløse som stjal fra de rike og ga til de fattige er gjenfortalt og krydret med de levende og humoristiske illustrasjonene til Tony Ross. Gir leselyst og kunnskap.Den fredløse Robin Hood vet at han er den beste bueskytteren i England. Sheriffen av Nottingham utlyser en konkurranse for å lokke Robin i en felle. Hvordan skal Robin Hood klare å vinne konkurransen og komme seg unna sheriffen etterpå?
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788205352582
EAN 9788205352582
Serie Bokormen
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.