Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Etter ide fra billedkunstneren Sissel Horndal, presenterer Lofotkokken Mareno Storeide her en rekke oppskrifter på fisk og annen sjømat, og i forordet skriver journalisten Karin Westrheim om sine egne matminner fra Nord-Norge. Boken er lagt opp etter årstidene, og hver måned har sine spesielle retter.
Omtale fra forlaget
Etter ide fra billedkunstneren Sissel Horndal, presenterer Lofotkokken Mareno Storeide her en rekke oppskrifter på fisk og annen sjømat, og i forordet skriver journalisten Karin Westrheim om sine egne matminner fra Nord-Norge. Boken er lagt opp etter årstidene, og hver måned har sine spesielle retter.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788252151930
EAN 9788252151930
Språk Nynorsk
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket