Rivalene

av (forfatter) og Kari Lyngstad (oversetter).

HarperCollins Nordic og Vigmostad Bjørke 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.33 (3 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Alle vil være noen.

Layla Harrison vil ikke tilbringe dagene på stranden, hun vil drive med undersøkende journalistikk. Aster Amirpour vil bare skrike høyt neste gang en casting-ansvarlig sier at «vi trenger folk med ulik bakgrunn, men ikke din bakgrunn denne gangen». Tommy Phillips drømmer om at gitarspillet hans skal hjelpe ham med å få kontakt med sin berømte og fraværende far.

Madison Brooks derimot, hun tok kommandoen over sin skjebne for lenge siden. Hun er Hollywoods heteste gjerne, og hvem eller hvor mange hun har tråkket på underveis mot toppen, er ikke noe som bekymrer henne. I alle fall ikke før Layla, Aster og Tommy dukker opp i Los Angeles' glitrende og hete natteliv. De tre blir lokket inn i en konkurranse der de skal markedsføre klubbene til Hollywoodmagnaten Ira Redman. Madison Brooks' navn står øverst på listen over kjendiser de skal forsøke å få dit. Men da hun plutselig forsvinner, blir alt satt på hodet. Alle tre blir mistenkt, og de vikler seg inn i et nett av løgner.

«Rivalene» er Alyson Nöels første bok i en nervepirrende trilogi om hvordan våre største drømmer kan forvandles til våre verste mareritt.

Om forfatteren: Alyson Nöel har solgt to millioner bøker og er utgitt i femti land. Hun er født i 1965 og kommer fra Orange County i California. Hun ar tidligere bodd på Manhattan, og har jobbet som barnevakt, kontorleder, flyvertinne og nå forfatter. Hun debuterte i 2005 og har siden skrevet flere romaner. Du kan lese mer om henne på alysonnoel.com.

Bokdetaljer

Forlag HarperCollins Nordic Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788241920271

EAN 9788241920271

Serie Beautiful idols (1)

Genre Spenning

Omtalt sted Los Angeles

Språk Bokmål

Sider 336

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Guilty pleasure bok med et artig persongalleri.Liker du f.eks serier som 'Gossip Girl"vil du like denne.Jeg fant oppfølgeren "Blacklist" og er i ferd med å lese den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket