Omtale fra forlaget
Ris er det viktigste matvaren for halvparten av Jordens befolkning, og ikke uten grunn. Det er en sunn, næringsrik kornsort, full av de komplekse karbohydratene som danner basis i de fleste sunne kosthold. Ris, særlig upolert, brun ris, inneholder også proteiner, vitaminer, mineraler og kostfibrer.
Her vil du finne mer enn 140 oppskrifter på risretter, fra forretter, supper og salater, til risotto, paellaer, sushiruller og ovnsbakte retter. Det siste kapitlet, som dreier seg om desserter, omfatter puddinger, kaker og riskremer.
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788202337100
EAN 9788202337100
Serie Sunt og godt
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket