Boka presenterer vesener fra den første filmen, fra de vennlige hobbitene til lederen for de brutale urak-hai, og tar med viktige helter og monstre fra den nye filmen "To tårn", som rohirrims folk og de grusomme haradrim, austringene og de store kjempene, entene.
En fascinerende introduksjon for barn og voksne kinogjengere som også viser spennende bak-scenen-detaljer om hvordan hver skikkelse er designet. En fargesprakende guide til skikkelsene i Ringenes Herre-trilogien. Boken er fylt med foto og tegninger, og på en enkel måte viser den hvordan filmskaperne har greid å gjenskape de fascinerende innbyggerne i Tolkiens verden Midgard. Inneholder bilder av karakterer kjent helt fra første filmen, fra hobbiter til uruk-hai, Sauron, Balrog med flere. Flere bilder har ikke tidligere vært gjengitt i bøker. Boken inneholder en gratis plakat fra storfilmen «To tårn» som er del to av den store $300 millioner Ringenes Herre-trilogien, med har premiere desember 2002. Tolkiens mesterverk, «Ringenes Herre», er i store avstemninger kåret til århundrets bok. «Ringenes Herre» og «Hobbiten» har på verdensbasis solgt i over 100 millioner eksemplarer på 40 språk.
Forlag Gyldendal Tiden
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788205308589
EAN 9788205308589
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket7 bokelskere følger dette verket.