Den gode ridder Kaspar den vaktsomme Falk skal gifte seg med Prinsesse Rose, og Ridder Solbrille kan ikke fordra tanken på det. Derfor legger han en sleip plan for å lure alle på slottet Placebo. Prinsesse Hoggorm er med og hjelper ham. Boka er en frittstående fortsettelse av Den gode ridder Kaspar den vaktsomme Falk (2003).
Riddere, vakre prinsesser og slemme skurker .; spennende ny bok om Den Gode Ridder Kaspar Den Vaktsomme Falk Ridder Solbrillers sleipe planI første bok fikk vi høre at Den Gode Ridder Kaspar Den Vaktsomme Falk vendte hjem etter å ha drept alle dragene i landet. Som belønning skulle han få den vakre Prinsesse Rose. Nå lever Den Gode Ridder Kaspar Den Vaktsomme Falk lykkelig i Slottet Placebo sammen med Prinsesse Rose. Etter at Ridder Solbriller flyktet er det ro og fred i landet. Det ingen vet er at Ridder Solbriller befinner seg i nabolandet der han har lagt merke til at Prinsesse Hoggorm ligner til forveksling på Prinsesse Rose. Ridder Solbriller legger en sleip plan for å lure alle i Slottet Placebo.Bøkene om Den Gode Ridder Kaspar blir til i et tett samarbeid mellom Sverre Henmo og sønnen Jonas på ni, og er morsomt illustrert av Rune Johan Andersson.
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788205328129