Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på middagsretter og desserter med ris som ingrediens fra Asia, Europa, Sør- og Nord-Amerika. Den forteller også om hvordan ris har blitt brukt opp gjennom historien og tar for seg de forskjellige typene av ris. Har register.
Omtale fra forlaget
Boka inneholder oppskrifter på middagsretter og desserter med ris som ingrediens fra Asia, Europa, Sør- og Nord-Amerika. Den forteller også om hvordan ris har blitt brukt opp gjennom historien og tar for seg de forskjellige typene av ris. Har register.
Forlag Hermes House
Utgivelsesår 2001
Format Heftet
ISBN13 9781843090144
EAN 9781843090144
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket