Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboka inneholder 120 oppskrifter på supper, forretter, hovedretter, vegetarretter og desserter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Rice & Risotto#11;A Complete Step-By-Step Collection of Mouth-watering Rice & Risotto Dishes
This wonderful cookbook features a fascinating range of 120 imaginative rice and risotto recipes. The chapters in this book include soups and salads; main dishes and accompaniments; risottos; famous rice dishes; and puddings, cakes and pastries.
All of the recipes are easy to follow, with clear step-by-step instructions. They use wonderfully fresh ingredients and are flavoursome and visually appealing. Delicious traditional Italian risottos are featured and mixed with contemporary and exotic rice dishes, making this book definitely one worth having on your shelf. Beautifully designed and produced, Rice & Risotto provides a wealth of ideas and recipes for a collection of delicious and delectable meals.
. 120 delicious rice and risotto recipes plus creative variations#11;. Comprehensive range of soups, salads, main dishes, risottos, rice dishes, puddings, cakes and pastries#11;. Practical, illustrated step-by-step instructions#11;. Superb full-page photographs of every recipe
Forlag Parragon
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9780752535210
EAN 9780752535210
Serie What's cooking
Språk Engelsk
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket