Charles Harrigan har alt. Plutselig mister han alt han har trodd på og regnet med. Når tragedien rammer må han velge mellom tro og hevn. Og han må forholde seg til det vanskeligste spørsmålet av alle - hvorfor? Historien er en moderne gjenfortelling av Jobs bok i Bibelen.
Charles Harrigan har akkurat vunnet den største medisinske feilbehandlingssaken i North Carolinas historie og er på terskelen til å bli partner i det mest prestisjefylte advokatfirmaet i Charlotte. Han har en vakker kone og datter og er i et attraktivt boligstrøk.
Plutselig mister han alt har trodd på og regnet med. Når tragedien rammer må han velge mellom tro og hevn. Han må våge å ta tak i sine egne personlige problemer samtidig som han fører sak mot den tøffeste opponenten han noensinne har møtt i en rettsal. Og han må forholde seg til det vanskeligste spørsmålet av alle . HVORFOR?
RETTFERDIGHETENS PRIS er en historie og et rettsdrama som er så detaljert beskrevet at du til tider har følelsen av å lese førstesiden i dagens avis. Samtidig som det er en moderne gjenfortelling av JOBS BOK i Bibelen.
CHUCK CHITWOOD bor i Oklahoma City og underviser i Det gamle testamente og teologi ved South Western College of Christian Ministries. Han har tidligere studert kriminalrett og psykologi ved universitetet i North Carolina. Dette er hans første roman.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2002
Format Kassett
Genre Religiøs litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.